Ons ultieme stappenplan naar jouw perfecte geboortekaartje!

Een geboortekaartje komt er niet zomaar, er gaan heel wat processen aan vooraf. Ben je het brainstormen beu? Komen jullie er samen niet uit? Wij gaan samen met jullie op pad naar het perfecte geboortekaartje én een prachtige doopsuikerpresentatie!

 

 • Kies de kleuren die jullie willen gebruiken. De kleuren van de enveloppen vormen een zeer gemakkelijke leidraad. Hou je van simpel en strak? Kies dan voor twee kleuren, heb je het liever speels en wat meer kleur? Dan kunnen het er al drie of zelfs vier worden.
 •  Natuurlijk kan je ook kiezen voor een neutrale ondergrond, waarbij je gaat kiezen voor accentkleuren. Bijvoorbeeld muskat doosjes met fluo lint, een doosje witte suikerbonen met één gouden ertussen…. Wij staan steeds open voor creatieve ideetjes!

Gebruikte kleuren: wit, mint, nachtblauw

 • Kies je favoriete verpakking, dit is je startpunt. Vandaar uit vertrek je en ga je eventueel andere verpakkingen combineren. Wij raden je aan om te starten met één van onze standaarddoosjes: Kubusdoosjes, pillowdoosjes, vlinderdoosjes of een hoog doosje.
 • Kies nu drie andere verpakkingen die er mooi bij passen.
 • Spelen met hoogtes, vormen en volumes geeft een heel leuk effect. We raden dit steeds aan, zodat jouw doopsuikerpresentatie een streling voor het oog wordt!
 • Wanneer je transparante items combineert met volle items creëer je een zekere luchtigheid in het geheel. Bovendien kan je de inhoud zien en hiermee kan je dan weer spelen me de kleuren van suikerbonen/snoep/…
 • Nog iets extra nodig voor kinderen? Schakel het nuttige aan het mooie en kies voor een kleurplaat. Laat de kinderen deze inkleuren en bewaar ze in de herinneringsdoos van jouw baby. Leuk voor later en pret verzekerd! Mag het ook iets meer zijn? Een bellenblaas bijvoorbeeld? Instant fun en gezellige momenten.
 • De verpakking heb je, nu nog kiezen waarmee je deze gaat vullen. Suikerbonen en lentilles  (Check onze site voor een groot aanbod!) zijn een klassieke -maar smaakvolle-  keuze, maar ook snoepjes, een lolly of zelfs letterkoekjes zijn erg leuk.
 • Natuurlijk moet je ook rekening houden met de geschiktheid van de door jou gekozen verpakking. Suikerbonen kunnen in alle verpakkingen, maar wanneer je kiest voor snoep kies dan voor droge of zure snoepjes. Andere hebben een vettig laagje en dan wordt je verpakking gauw viezig.

Gebruikte suikerbonen: nachtblauwe suikerbonen, mintkleurige lentilles

 • De afwerking maakt of kraakt je doopsuiker. In onze webshop hebben we tig materialen om net dat tikkeltje extra te geven aan jouw doopsuiker. Dit kan met een sticker, een clipje of een zelfgeschreven label. (Hallo, ultrapersoonlijk doopsuiker!)

 

 • Denk op voorhand na waar je de doopsuikerpresentatie zal zetten. Op de kast, de tafel, … Bekijk ook welke ruimte je voor handen hebt.
 • Welke verpakkingen heb je juist? Hoog, laag, doorzichtig,..? Heb je iets dat moeilijk recht kan blijven staan, dan is het handig om een mandje te voorzien.

Gebruikte materialen: Kubussen ,kaartenhouder, Pot met kurk

 

 

Et voilà!

Mag het net dat tikkeltje meer zijn? Willen jullie een beetje bling? Dit ontwerp is zeer geschikt om te voorzien van een blinkend goud accent met foliedruk.(*)
Met dit uitgebreide stappenplan leiden we jou een weg tussen alle ditjes en datjes in de doopsuikerwereld. Hopelijk kan dit jullie helpen, nog vragen? Neem dan met ons contact op!

Adios amigo’s!

Annelies & Nele

 

 

* Let wel op: hier is een meerkost aan verbonden. Interesse? Vraag gerust naar meer info.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *