Nieuw! Supertoffe stoffen voor heerlijke momenten.

We proudly present you… *tromgeroffel* Tadaaaa…. Onze eigenste creaties op stof! Al uw decoratieproblemen vegen wij in één zwiep van de tafel. Eenvoudig, mooi en helemaal op jouw maat.

 

Elke ouder herkent het probleem. Je kind verjaart en wil een kroon. Logisch. Maar soms is je creatieve zelf niet altijd even dichtbij en kliederen met lijm, crèpepapier en het nietjesmachine? Niets voor jou. Wij hebben de oplossing. Onze meegroeikroon, voor al die verjaardagen die er zijn en die nog moeten komen. Extra nummers kan je bij ons bestellen.

Aan de deur in het moederhuis, een doopsuikerpresentatie, een babyborrel, doopfeest, verjaardag,.. Als je wilt kunnen wij nog even doorgaan met het opsommen van plaatsen en momenten waar we deze vlaggetjes zouden gebruiken. Multifunctioneel dus. Wat wil een mens nog meer?

Er is een kleine en grote versie, voor kleine en grote feestjes!

Ook dit zakje is multifunctioneel. Een blikvanger bij de doopsuikerpresentatie en nadien praktisch op de pampertafel, lieflijk in de kinderkamer en leuk in de speelkamer. Een grote en kleine versie, voor ieder wat wils.

Heerlijk mooi in alle eenvoud, dit pergamijnzakje met stofje en naamopdruk. Ook weer helemaal in de trend van jouw gekozen geboortekaartje.

Op zoek naar een doopsuikerverpakking in de stijl van het door jouw gekozen geboortekaartje? Zoek niet langer, want wij vonden het voor jou. Er is het stoffen zakje met naamlabel en ééntje met naamopdruk.

Onze creativiteit reikt vele toppen, maar denken jullie nog aan iets? Laat het ons weten. Bijna alles kan in een stoffen creatie gegoten worden. Da’S TOF!

Bestellen kan via mail, jouw doopsuiker wordt gewoon amazeballs!

Adios amigo’s!

Annelies & Nele

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *