Een dag in het leven van de Kaartjesfee

Binnenneuzen bij de Kaartjesfee. We weten dat er onder jullie enkele nieuwsgierige Aagjes zitten! Och, wij zijn zelf zo. Dus een blog over hoe onze dag eruit ziet hebben we stiekem afgekeken bij andere bekende bloggers. Zie hier, een foto-verslag van ‘een dag uit het leven als Kaartjesfee’.

 

Goeiemorgen! De ene heeft al wat meer moeite als de andere, maar met dit kleurrijk ontbijtje zijn we zeker fris én fruitig!

We starten vandaag onze dag met het maken van bestellingen in onze webshop. Bekijk zeker ons outlet-gedeelte, en doe de beste koopjes. Wees wel snel, uitverkocht is uitverkocht!

Er zijn nieuwe spullen binnengekomen, die verdienen een mooie plaats op onze site. Maar vooraleer ze daar belanden moeten er nog productfoto’s genomen worden. Heerlijk als het ochtendzon net voldoende licht geeft om prachtige foto’s te nemen.

HONGER! Een overheerlijke ovenschotel deze keer, maar soms is het ook sushi. Of de occasionele boterham.. Tijdens het eten bespreken we hoe we de nieuwe producten op de site gaan lanceren.

Na het eten geen siësta, maar fiësta! Doopsuiker uitkiezen, vergelijken, mengen, bij elkaar zoeken,.. Part of the job, maar wat een fijn taakje. Zo hebben klanten vaak al een goed zicht op welk doopsuiker/verpakking/doosje/.. bij hun geboortekaartje passen. Wij maken het jullie lekker makkelijk!

Wanneer jullie geboortekaartje in jullie hoofd zit, proberen wij er op papier iets van te maken. Onze Annelies is zo een echte kunstenaar en heeft vaak aan een half woord genoeg. Haar potlood en papier zijn haar sterke wapens!

Natuurlijk is het niet alleen maar tekenen, kleuren kiezen, doopsuiker verzamelen,.. maar ook jullie mails beantwoorden wij persoonlijk. Op deze manier werken wij het dichtst bij de klant, om zo tot een fijn resultaat te komen.

 

Natuurlijk werken wij ook ’s avonds, zodat jullie bij ons een afspraak kunnen maken. Samen met deze klant gaan we op zoek naar een uitnodiging voor hun huwelijk. We leggen enkele voorbeelden voor, bekijken de voorbeelden van de klant. Samen komen we tot een fijn resultaat! Klant tevreden, wij tevreden. Daar gaan we voor.

 

Moe, maar heel gelukkig (en dankbaar!) kruipen wij ons bed in. Morgen weer een nieuwe dag met nog meer spectaculaire uitdagingen. Laat het maar komen, de Kaartjesfee is er klaar voor!

Adios amigos!

Annelies & Nele

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *