De Kaartjesfee stoeft: Leon

De kaartjesfee stoeft, hier op de blog. Onder het mom “Eigen stoef stinkt niet” laten wij hier geregeld de werken zien waarvan ons hart sneller gaat slaan.  Begrijp ons niet verkeerd, elk kaartje dat onze vingers passeert wordt gemaakt met liefde en heel veel passie. En soms twinkelen onze ogen net iets harder, wanneer we ons mogen uitleven met een ‘ontwerp op maat’ of een zeer persoonlijk geboortekaartje.

“Eigen stoef stinkt niet.” – De Kaartjesfee

De ouders van Leon kozen voor Pakket L, een ontwerp op maat.  Met dit pakket kan je je eigen kaartje ontwerpen, zo komen we samen tot een zeer persoonlijk product. Jouw ideeën en onze creativiteit slaan de handen in elkaar.

 

De doopsuikerpresentatie van Leon is een prachtig geheel. Suikerbonen, DIY popcorn én honing. Een heerlijk zoet idee. De kubusdoosjes zijn gevuld met heerlijke suikerbonen en lentilles, met kleuren die exact passen bij de rest van het doopsuiker.  Op de doosjes plakt een witte en zwarte ronde sticker, naar het ontwerp van het geboortekaartje. We blijven het herhalen, een sticker is dé manier op jouw doopsuiker te upgraden van mooi naar fantastisch!

Mais in een bokaal? Goshie, nee. Maar wel als je er een fantastisch popcornfestijn van kan maken! Hoera voor originele doopsuikers. De glazen bokalen worden door ons gepersonaliseerd en voilà, een kant en klare oplossing om te trakteren op het werk, de bus, of gewoon.. Zomaar!

Aan de kleine glazen potjes hangt een prachtig gepersonaliseerd kartonnen label. Hierop stempelden de ouders van Leon leuke quotes die te maken hebben met het doopsuiker. Hadden we de woorden origineel al in de mond genomen?

Als laatste, la crème de la crème: De houten naamslinger.  Eerst prachtig als kers op de taart bij jouw doopsuikerpresentatie, daarna ongelooflijk mooi in de kinderkamer. Twee vliegen in één klap!!

 

Dankjulliewel voor deze mooie foto’s en de prachtige doopsuikerpresentatie!

 

Adios amigo’s!

Annelies & Nele

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *