De Kaartjesfee stoeft: Charles

De kaartjesfee stoeft, hier op de blog. Onder het mom “Eigen stoef stinkt niet” laten wij hier geregeld de werken zien waarvan ons hart sneller gaat slaan.  Begrijp ons niet verkeerd, elk kaartje dat onze vingers passeert wordt gemaakt met liefde en heel veel passie. En soms twinkelen onze ogen net iets harder, wanneer we ons mogen uitleven met een ‘ontwerp op maat’ of een zeer persoonlijk geboortekaartje.

“Eigen stoef stinkt niet.” – De Kaartjesfee

We kunnen het niet ontkennen, de ouders van Charles zijn enorm creatief te werk gegaan met het doopsuiker. En daar wilden wij dan weer foto’s van, om te stoefen natuurlijk!

Het bedrukt kubusdoosje is steeds een mooie eyecatcher gebleken. Doordat dit naar het ontwerp van het geboortekaartekaartje wordt gedrukt, heb je steeds een bijpassend doosje. De gepersonaliseerde glazen potten zijn erg in trek en we begrijpen zeker waarom! Deze pot is gevuld met suikerbonen in de kleuren oceaanblauw en champagne met gouden choco parels. Wil je trakteren bij je collega’s? Of als oma’s en opa’s graag stoefen, dan is deze bokaal ideaal!

Het melkzakje met stofje en naamopdruk is dan weer ideaal om mee te geven met het kraambezoek. Het stofje wordt gekozen aan de hand van jouw geboortekaartje. Zo kozen de ouders van Charles ook voor een stoffen zakje met naam. De stoffen kunnen enkel besteld worden bij een geboortekaartje. Maar dat komt je doopsuikerpresentatie enkel ten goede. Bekijk de onderstaande foto’s en droom heerlijk weg!

 

 

Net dat tikkeltje extra geven aan jouw doopsuikerpresentatie?  Deze houten presentatie is helemaal personaliseerbaar en op maat van jouw geboortekaartje te maken. De eendjes komen terug in het kaartje en staan te blinken in de slaapkamer van Charles!

Dankjewel voor de prachtige foto’s!!

 

 

Adios amigo’s!

Annelies & Nele

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *