De Kaartjesfee stoeft: Remi

 

De kaartjesfee stoeft, hier op de blog. Onder het mom “Eigen stoef stinkt niet” laten wij hier geregeld de werken zien waarvan ons hart sneller gaat slaan.  Begrijp ons niet verkeerd, elk kaartje dat onze vingers passeert wordt gemaakt met liefde en heel veel passie. En soms twinkelen onze ogen net iets harder, wanneer we ons mogen uitleven met een ‘ontwerp op maat’ of een zeer persoonlijk geboortekaartje.

“Eigen stoef stinkt niet.” – De Kaartjesfee

Er zijn zo van die kaartjes die we keer op keer terug zien verschijnen. Met een kleine aanpassing of persoonlijke touch veranderen ze in geweldig leuke kaartjes. Dit kaartje komt uit de standaardcollectie. Standaard wil in dit geval helemaal niet zeggen dat het saai is, integendeel. Kijk snel mee!

Eenvoud siert, en al helemaal bij dit prachtige kaartje. De hoge, gekleurde doosjes zien we vaker voorbij komen. Maar steeds vinden wij dit heel mooi hoe ieder zijn eigen zin ermee doet. Ook onze wasknijpers maken het helemaal af!   We kunnen het niet genoeg herhalen, de ronde stickers zijn in ons opzicht de makkelijkste manier om jouw doopsuiker op te vrolijken. Kleef ze op de deksels van een confituurpotje, cotton twist lintje er rond en klaar!

Voor de kleinste bezoekers is het fijn om bellenblazers te voorzien, zo verwelkomen zij jouw kleintje spetterend!

Aha, nog zo’n favoriet in onze webshop, de melkzakjes.

Met deze verpakking geef je al een hint van wat er zich in het zakje bevindt. Heerlijk eerlijk. En oh zo mooi! Ook hier weer een cotton twist lintje  en de ronde sticker  om het doopsuiker net dat tikkeltje extra te geven!

Zo’n stoffen naamslinger is altijd fijn, nog fijner is het wanneer hij compleet gepersonaliseerd is naar ontwerp van jouw geboortekaartje! Deze naamslinger is enkel te bestellen in combinatie met een geboortekaartje.

 

Adios Amigo’s!

Annelies & Nele

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *