De Kaartjesfee stoeft: Nelles

De kaartjesfee stoeft, hier op de blog. Onder het mom “Eigen stoef stinkt niet” laten wij hier geregeld de werken zien waarvan ons hart sneller gaat slaan.  Begrijp ons niet verkeerd, elk kaartje dat onze vingers passeert wordt gemaakt met liefde en heel veel passie. En soms twinkelen onze ogen net iets harder, wanneer we ons mogen uitleven met een ‘ontwerp op maat’ of een zeer persoonlijk geboortekaartje.

“Eigen stoef stinkt niet.” – De Kaartjesfee

 

Dromerig en speels, maar ook stoer en hip. De ouders van Nelles kozen voor een prachtig kaartje op maat.  De kleuren zorgen voor een strak geheel, maar de tekening van de vos én de sterrenhemel maken het geheel zacht.

Het moeten niet altijd suikerbonen zijn. Bij Nelles kozen de ouders voor een kraft vensterzakje gevuld met kleurrijke snoepjes. Afwerken deden ze met een ronde sticker.

Kiezen jullie voor een ronde sticker? Dan kan deze ook in een andere kleur! Op deze zwarte kubusdoosjes komt de witte sticker erg mooi uit. Kleine moeite, veel resultaat!

 

Dankjewel aan de ouders van Nelles om ons dit prachtige kaartje te laten ontwerpen, het doet ons deugd om te merken dat ook jullie creatieve hart sneller gaat slaan van onze geboortekaartjes. Ook een dikke merci dat jullie de moeite nemen om dit zo uitgebreid te fotograferen. Onze harten gaan sneller slaan bij een mooie doopsuikerpresentatie en dat is dan weer waar we het voor doen!

Om onze rubriek ‘De Kaartjesfee stoeft’ zo uitgebreid mogelijk te maken, zijn wij altijd op zoek naar mooie en duidelijke foto’s van doopsuiker en geboortekaartjes. Bestelden jullie via ons een geboortekaartje/doopsuikerextra’s/drukwerk? Wij zijn altijd blij met foto’s van jullie presentatie. Want wij zijn niet de enige die graag stoefen met hun werk.

Tot snel amigo’s!

Annelies en Nele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *