De Kaartjesfee stoeft: Nand

De kaartjesfee stoeft, hier op de blog. Onder het mom “Eigen stoef stinkt niet” laten wij hier geregeld de werken zien waarvan ons hart sneller gaat slaan.  Begrijp ons niet verkeerd, elk kaartje dat onze vingers passeert wordt gemaakt met liefde en heel veel passie. En soms twinkelen onze ogen net iets harder, wanneer we ons mogen uitleven met een ‘ontwerp op maat’ of een zeer persoonlijk geboortekaartje.

“Eigen stoef stinkt niet.” – De Kaartjesfee

 

Dit is een kaartje ‘op maat’. Je kan deze optie vinden op onze (compleet vernieuwde !!) site.  Wanneer jullie voor een kaartje op maat kiezen, zorgen wij voor een prachtig ontwerp op jullie maat. We zoeken samen naar een prachtig ontwerp, en maken er echt een uniek kaartje van!

Wow! Deze doopsuikerpresentatie is hét ultieme bewijs dat je niet bij één of twee verpakkingen moet blijven! Mix & match & doe vooral je eigen zin!

Een geweldige favoriet hier bij de Kaartjesfee HQ: Onze kubusdoosjes!  De ouders van Nand kozen voor de afwerking met een sticker én een button.  Zo zie je maar, onze kubusdoosjes zijn zo uiteenlopend te versieren en te gebruiken. Wij begrijpen zeer goed dat jullie er steeds opnieuw voor kiezen!

Suikerbonen uitdelen doe je in stijl, zeker met de Kaartjesfee. Een melkzakje met ronde sticker is eenvoudig, maar fijn om te combineren met alle andere verpakkingen. De blikken potjes met houten deksel hebben een gepersonaliseerde gravure. Zijn er kinderen bij het kraambezoek? Met onze bellenblazers zijn ze wel eventjes stil (en met enkele suikerbonen zijn ze zoet!).

Fiere oma’s en opa’s (en ook die trotse papa’s) trakteren graag voor hun (klein-)kind. Met deze glazen gepersonaliseerde potten kom je al een heel eind! Kiezen tussen alle kleuren van suikerbonen en lentilles is heel moeilijk, maar na een kwaliteitscontrole weten wij dat elke kleur even lekker is!

Geen ooievaar te vinden? Dan gebruik je toch gewoon onze raamsticker?  Gemaakt naar ontwerp van het geboortekaartje, in de maten die jij wil. Eenvoudiger wordt het niet!

 

 

Adios Amigo’s!

Annelies & Nele

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *