De Kaartjesfee stoeft: Maurice

De kaartjesfee stoeft, hier op de blog. Onder het mom “Eigen stoef stinkt niet” laten wij hier geregeld de werken zien waarvan ons hart sneller gaat slaan.  Begrijp ons niet verkeerd, elk kaartje dat onze vingers passeert wordt gemaakt met liefde en heel veel passie. En soms twinkelen onze ogen net iets harder, wanneer we ons mogen uitleven met een ‘ontwerp op maat’ of een zeer persoonlijk geboortekaartje.

“Eigen stoef stinkt niet.” – De Kaartjesfee

De ouders van Maurice hebben een prachtige doopsuikerpresentatie, aan alles is gedacht! Wij nemen je mee in deze wondere wereld.

Doopsuiker uitdelen is plezant, maar iets extra erbij is nog leuker. De kleurplaat is naar ontwerp van het kaartje, waardoor de tekeningen perfect passen bij de presentatie. Geef er onze kleurpotloodjes bij, afgewerkt met een ronde sticker, en voilà! Simpel, maar superfijn om te geven en nog leuker om te krijgen.

 

Suikerbonen geven doe je in stijl, met deze hoge doosjes is het een feest! Ook hier zie je weer één van onze ronde stickers. Echt, ze fleuren alles op! Knijp de doosjes toe met een wasknijper en voilà, weer een prachtig werkje!

Onze gekende kubusdoosjes zijn steeds een topper. De ronde sticker kan je bestellen in twee verschillende ontwerpen, zo heb je een fijne afwisseling tussen het doopsuiker. Subtiel, maar het werkt!

Nog zo’n klassieker waarmee je alle kanten op kan! Het melkzakje. Hier afgewerkt met een ronde sticker en washitape in zijdegroen. Heerlijk om al jullie ideetjes zo tot een mooie doopsuikerpresentatie te zien openbloeien!

Dankjewel voor de prachtige foto’s!! Wij genieten keer op keer van al het moois dat jullie klaar spelen met onze materialen. Heerlijk!

 

 

Adios amigo’s!

Annelies & Nele

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *