De Kaartjesfee stoeft: Liv

De kaartjesfee stoeft, hier op de blog. Onder het mom “Eigen stoef stinkt niet” laten wij hier geregeld de werken zien waarvan ons hart sneller gaat slaan.  Begrijp ons niet verkeerd, elk kaartje dat onze vingers passeert wordt gemaakt met liefde en heel veel passie. En soms twinkelen onze ogen net iets harder, wanneer we ons mogen uitleven met een ‘ontwerp op maat’ of een zeer persoonlijk geboortekaartje.

“Eigen stoef stinkt niet.” – De Kaartjesfee

De ouders van Liv kozen voor een vrolijk en kleurrijke doopsuikerpresentatie. Een idee wat wij alleen maar toejuichen! Scrol snel verder en ontdek alle inside informatie om deze presentatie ook bij jouw thuis te laten slagen.

 

De basis van deze presentatie zit’m in de houten huisjes.  Deze huisjes zijn multifunctioneel, eerst voor de doopsuikerpresentatie en nadien als decoratie op de kinderkamer. Snel gepiept, zo’n mooi huisje tegen de muur!  In deze huisjes vinden we de alombekende en door iedereen geliefde kubusdoosjes.   Hier afgewerkt met een magneet naar ontwerp van het geboortekaartje.  Een glazen bokaal heeft als voordeel dat je kraambezoek ziet wat er in de verpakking zit. Naast deze vrolijk gekleurde suikerbonen kan je niet kijken, op het deksel een kraftblaadje, magneet én onze mooie cotton twist.   De topper bij uitstek wanneer er kinderen bij je kraambezoek zijn? Onze bellenblazer! Gepersonaliseerde sticker erop et voilà!

Wanneer er mensen op kraambezoek komen, kunnen ze dus kiezen uit de verschillende doosjes, bokaaltjes,… Maar wanneer de fiere grootouders, papa’s, tantes, nonkels, meters, peters,… (en ga zo maar verder!) willen trakteren op het werk is het niet altijd handig om de gehele presentatie mee te nemen. AHA! De Kaartjesfee vond hier een keitoffe oplossing voor: Onze gepersonaliseerde bokalen!  Te vullen met de zoetigheid naar jouw keuze en nadien nog enkele keren te hervullen. Hoera!

Geen ooievaar of opblaasbare baby die duidelijk maakt dat er in jullie huis een nieuwe uk is bijgekomen? Kies dan voor onze gepersonaliseerde banner. Helemaal naar het ontwerp van jouw geboortekaartje en dus ook helemaal in stijl van het doopsuiker.

 

Na al dat kraambezoek, babyborrelbezoek, cadeautjes uitpakken,… Is er nog één ding dat jullie moeten doen en dat is al die lieve mensen bedanken. Ook hier zorgen wij voor! Hallo bedankkaartjes! Hallo makkelijke oplossing! En hallo, schattige Liv!

 

Dankjewel aan de ouders van Liv voor de prachtige doopsuikerpresentatie.

 

Adios Amigo’s!

Annelies & Nele

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *