De Kaartjesfee stoeft: Liene

De kaartjesfee stoeft, hier op de blog. Onder het mom “Eigen stoef stinkt niet” laten wij hier geregeld de werken zien waarvan ons hart sneller gaat slaan.  Begrijp ons niet verkeerd, elk kaartje dat onze vingers passeert wordt gemaakt met liefde en heel veel passie. En soms twinkelen onze ogen net iets harder, wanneer we ons mogen uitleven met een ‘ontwerp op maat’ of een zeer persoonlijk geboortekaartje.

“Eigen stoef stinkt niet.” – De Kaartjesfee

Pastelkleurtjes. Oh thank the lord voor deze variatie van kleuren. Ze doen het al-tijd goed op geboortekaartjes en het geboortekaartje van Liene is zo’n prachtig voorbeeld van de mooie samenloop van deze pastelkleurige hemel.

Het geboortekaartje van Liene is geïnspireerd op het geboortekaartje ‘Swa’, te vinden op onze website. Zij maakten gebruik van het Pakket M, waarbij ze nog enkele elementen veranderden. Door dit pakket te kiezen, kan je onze creativiteit mixen met jouw prachtige ideeën!

Het doopsuiker is een heerlijke pastelkleurige verzameling van al onze favoriete verpakkingen. En we blijven het herhalen, lang leve de kubusdoosjes. We hebben deze in verschillende kleuren, waardoor ze bij elk geboortekaartje passen. Een ronde sticker in de stijl van het geboortekaartje erop, en klaar is deze super eenvoudige, doch speelse manier van inpakken.

Spelen met ondoorzichtige en doorzichtige verpakkingsmaterialen is een gouden tip van ons. Het maakt het geheel rustig en overzichtelijk én je kan heel makkelijk stoefen met de prachtige suikerbonen.   De ouders van Liene kozen voor het doorzichtige kadodoosje, cotton twist eromheen, sticker erop et voilà. Klaar is Kees (of in dit geval, een geweldige doopsuikerverpakking!) Ook het hoge doorzichtige doosje is een streling voor het oog, in plaats van cotton twist werd hier Poppy lace voor gebruikt. Om dat geheel dan weer in evenwicht te brengen staken de ouders van Liene ook nog ondoorzichtige hoge doosjes bij de presentatie.

Het geheel krijgt samenhang door de sticker die op elke verpakking voorkomt, waardoor er heel veel verschillende verpakkingsmaterialen mooi samensmelten. Laat je dus niet afschrikken door de grote keuze die wij aanbieden. Deze presentatie laat je zien dat verschillende materialen samen een mooi geheel vormen door net erg veel te variëren.

Adios Amigo’s!

Annelies & Nele

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *