De kaartjesfee stoeft: Giel

De kaartjesfee stoeft, hier op de blog. Onder het mom “Eigen stoef stinkt niet” laten wij hier geregeld de werken zien waarvan ons hart sneller gaat slaan.  Begrijp ons niet verkeerd, elk kaartje dat onze vingers passeert wordt gemaakt met liefde en heel veel passie. En soms twinkelen onze ogen net iets harder, wanneer we ons mogen uitleven met een ‘ontwerp op maat’ of een zeer persoonlijk geboortekaartje.

“Eigen stoef stinkt niet.” – De Kaartjesfee

De mama en papa van Giel wilden graag dat hun hond werd geïntegreerd in het geboortekaartje. Als je het ons vraagt is dit helemaal prima gelukt! Kijk verder voor het geweldige resultaat en de leuke doopsuikerpresentatie.

Zulke doopsuikerpresentaties in je mailbox zien belanden, wij werden voor minder al enorm gelukkig. Het doopsuiker van Giel bestaat uit verschillende materialen, waardoor het een fijn opgebouwd geheel is.

Allereerst de houten kubussen, i-de-aal als je het ons vraagt. Direct een leuk effect en bijna elk kaartje én doopsuiker wordt opgetild zodat het een prachtig geheel vormt. De suikerbonen zie je zitten in een glazen bokaaltje, eenvoudig versierd met een ronde stickerHet hoge doosje in de kleuren mint en muscat is eveneens afgewerkt met een ronde sticker en een wasknijpertje. 

Wij moedigen het gebruik van verschillende verpakkingen aan, het maakt het geheel speels en luchtig. De melkzakjes met een ronde sticker zijn een eenvoudige oplossing. Ook niet eetbare cadeautjes zijn vaak een topper, onze bellenblazer, wederom met een ronde sticker, is zo’n topcadeau. Kinderen zijn zoet, ouders zijn blij. Twee vliegen in één klap. Hoera!

Op de kubus zien jullie Giel op een schattig bedankkaartje.  Té lief toch? De meter en de peter van Giel mogen hun twee ‘pollen’ kussen, zij kregen naast een superschattig metekindje een gepersonaliseerde blikken doos. 

Ohja, en zagen jullie al de prachtige naamslinger achter de presentatie? Ook die kan je vinden op onze site.

 

Het geboortekaartje van Giel is een kaartje op maat, dit wil zeggen dat de ouders van Giel kozen voor pakket L. Check zeker onze website om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

 

Adios Amigo’s!

Annelies & Nele

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *