De Kaartjesfee stoeft: Elle

De kaartjesfee stoeft, hier op de blog. Onder het mom “Eigen stoef stinkt niet” laten wij hier geregeld de werken zien waarvan ons hart sneller gaat slaan.  Begrijp ons niet verkeerd, elk kaartje dat onze vingers passeert wordt gemaakt met liefde en heel veel passie. En soms twinkelen onze ogen net iets harder, wanneer we ons mogen uitleven met een ‘ontwerp op maat’ of een zeer persoonlijk geboortekaartje.

“Eigen stoef stinkt niet.” – De Kaartjesfee

De ouders van Elle kozen voor een ontwerp op maat.  Met deze formule kies je geen geboortekaartje uit onze standaardcollectie, maar laat je zelf je eigen fantasie de vrije loop. Wij zetten jouw grandioze ideetjes om in prachtige kunstwerken.

Dit geboortjekaartje is strak en speels tegelijk. We witte achtergrond brengt rust, terwijl de gekleurde driehoekjes en het lettertype het strakke ontwerp doorbreken.  De  ronde stickers op de melkzakjes zijn geïnspireerd op het kaartje. Dat tikkeltje extra krijg je door het zakje dicht te knijpen met een kleine wasknijper.

Een vals vierkant geboortekaartje staat niet op zichzelf, alleszins niet letterlijk. De ouders van Elle gebruike hier onze prachtige kaartenhouder.

Doopsuiker met een twist? Het hoeven niet altijd suikerbonen te zijn! Hier zie je hemels lekkere macarons in een  transparant kubusdoosje.  Op de foto zijn twee verschillende ronde stickers te zien, in de stijl van het geboortekaartje. Ook dit is perfect mogelijk bij ons en maakt van jouw doopsuiker een pareltje voor het oog!

Hadden we al gezegd dat we dit een pareltje vinden? We dromen er helemaal van weg!

 

Dankjewel aan de ouders van Elle om ons dit prachtige kaartje te laten ontwerpen, het doet ons deugd om te merken dat ook jullie creatieve hart sneller gaat slaan van onze geboortekaartjes. Ook een dikke merci dat jullie de moeite nemen om dit zo uitgebreid te fotograferen. Onze harten gaan sneller slaan bij een mooie doopsuikerpresentatie en dat is dan weer waar we het voor doen!

Om onze rubriek ‘De Kaartjesfee stoeft’ zo uitgebreid mogelijk te maken, zijn wij altijd op zoek naar mooie en duidelijke foto’s van doopsuiker en geboortekaartjes. Bestelden jullie via ons een geboortekaartje/doopsuikerextra’s/drukwerk? Wij zijn altijd blij met foto’s van jullie presentatie. Want wij zijn niet de enige die graag stoefen met hun werk.

Tot snel amigo’s!

Annelies en Nele

 

2 reacties op “De Kaartjesfee stoeft: Elle

  1. Hallo,
    Maken julie ook communiekaartjes met een foto en een gedichtje of dankwoordje om aan de genodigden mee te geven na het communniefeest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *