De kaartjesfee stoeft: Amélie

De kaartjesfee stoeft, hier op de blog. Onder het mom “Eigen stoef stinkt niet” laten wij hier geregeld de werken zien waarvan ons hart sneller gaat slaan.  Begrijp ons niet verkeerd, elk kaartje dat onze vingers passeert wordt gemaakt met liefde en heel veel passie. En soms twinkelen onze ogen net iets harder, wanneer we ons mogen uitleven met een ‘ontwerp op maat’ of een zeer persoonlijk geboortekaartje.

“Eigen stoef stinkt niet.” – De Kaartjesfee

 

De ouders van Amélie kozen voor een geboortekaartje op maat.  Een lieflijke blauwe vinvis met een schattige zeester vormen de basis voor dit mooie kaartje. Van het doopsuiker maakten ze echt een kunstwerkje, kijk maar naar de prachtig gehaakte vinvis!

Voor het doopsuiker kozen de ouders voor verschillende verpakkingen, hierdoor krijg je een zekere luchtigheid in het geheel en de bezoekers kunnen lekker kiezen! Zo kozen ze een bedrukt kubusdoosje met het ontwerp van hun kaartje. Ook het stoffen zakje versierd met een button  zijn een heel gemakkelijke en leuke verpakkingsmogelijkheid. Loopt het water je al in de mond? Dan heb je zeker deze kleurrijke hosties al gezien. Een plastic hoesje met een snoepzaklabel, allemaal met het ontwerp van het geboortekaartje.

Staat de babyborrel voor de deur? Naast doopsuiker kan je je gasten ook een bedankkaartje meegeven. De schattige Amélie straalt op de foto en iedereen heeft een fijn aandenken aan een prachtige dag.

Oh, en even een applaus voor dit prachtige geboortebord. Amélie, welkom op deze prachtige wereld!

Adios Amigo’s!

Annelies & Nele

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *