De Kaartjesfee stoeft: Alex

De kaartjesfee stoeft, hier op de blog. Onder het mom “Eigen stoef stinkt niet” laten wij hier geregeld de werken zien waarvan ons hart sneller gaat slaan.  Begrijp ons niet verkeerd, elk kaartje dat onze vingers passeert wordt gemaakt met liefde en heel veel passie. En soms twinkelen onze ogen net iets harder, wanneer we ons mogen uitleven met een ‘ontwerp op maat’ of een zeer persoonlijk geboortekaartje.

“Eigen stoef stinkt niet.” – De Kaartjesfee

De ouders van Alex kozen een kaartje uit onze standaardcollectie. Kaartje Flip zagen we al in verschillende uitgaven. Hier kozen de ouders voor een licht blauwe hexagoon in plaats van het goud. Een zeer geslaagde keuze als je het ons vraagt!

 

Nog niet zo heel lang in ons assortiment, maar wel heel gewild, zijn onze gepersonaliseerde glazen potten. De sticker wordt helemaal op maat van jouw gekozen geboortekaartje gemaakt. Ideaal om te trakteren bij de collega’s, sportvrienden en op de babyborrel.

De doopsuikerpresentatie van Alex is werkelijk prachtig!  Bij Alex werd gekozen voor  grote houten zeshoeken.  Deze werden gevuld met kleine houten zeshoeken,  kraft blokvoetzakje  en kubusdoosjes. Hier werd versierd met de meest eenvoudige manier van versieren: Onze sticker in een zeshoekige vorm.

De stickers zijn een zeer eenvoudige en makkelijke manier om jouw doopsuiker te upgraden.

 

Dankjewel aan de ouders van Alex om ons dit prachtige kaartje te laten ontwerpen, het doet ons deugd om te merken dat ook jullie creatieve hart sneller gaat slaan van onze geboortekaartjes. Ook een dikke merci dat jullie de moeite nemen om dit zo uitgebreid te fotograferen. Onze harten gaan sneller slaan bij een mooie doopsuikerpresentatie en dat is dan weer waar we het voor doen!

Om onze rubriek ‘De Kaartjesfee stoeft’ zo uitgebreid mogelijk te maken, zijn wij altijd op zoek naar mooie en duidelijke foto’s van doopsuiker en geboortekaartjes. Bestelden jullie via ons een geboortekaartje/doopsuikerextra’s/drukwerk? Wij zijn altijd blij met foto’s van jullie presentatie. Want wij zijn niet de enige die graag stoefen met hun werk.

Tot snel amigo’s!

Annelies en Nele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *